جس لیورمور : مردی از جنس وال استریت
او به خرس بزرگ وال استریت مشهور است. فعالیت خود را در 14 سالگی در یکی از کارگزاری های بوستون شروع کرد اما نه به عنوان تریدر و تحلیل گر بلکه به عنوان یک پادو.
استعداد ویژه ای در علم ریاضیات داشت و همین عامل موجب شد بتوان یک سیستم الگوریتمی برای خرید و فروش سهام ابداع کند. بعدا با این سیستم سهام شرکتی را با قیمت 5 دلار خریداری کرد و بعد از دو روز آن را با قیمت 15 دلار فروخت. این مقدمه ای بود برای شروع یک فعالیت در بازار بورس.
بعد از طراحی این سیستم معاملاتی و بعد از اینکه توانسته بود روی نوسانات زنده بازار حدود 10 هزار دلار پول نقد بدست آورد وارد وال استریت شد. او در هنگام ورود به این بازار تنها 20 سال سن داشت. دیری نپایید که او در وال استریت ورشکست شد و تمام دارایی خود را از دست داد. به بوستون بازگشت و دنبال علت شکست خود رفت. او دریافت که سیستم معاملاتیش تنها به درد نوسانات زنده بازار میخورد و برای خرید و فروش سهام کارایی لازم را ندارد.
جس به دنبال سیستم معاملاتی جدید خود رفت و بر روی آن کار کرد و دو باره با 50 هزار دلار وارد وال استریت شد. اما باز هم طولی نکشید و کل ثروت خود را از دست داد. در نهایت با تحمل شکست های فراوان دریافت که او بیشتر به نوسانات کوچک بازار توجه می کند و به حرکات بزرگ بازار توجهی ندارد.
اما اوج شهرت لیورمور را میتوان در سال 1907 نام برد. او زمان برگشت بازار را به درستی تشخیص میدهد و تنها در یک روز توانست حدود 3 میلیون دلار در بازار سود کسب کند. بعد از این روز جس به خرس بزرگ وال استریت مشهور می شود .
در سال 1929 نام او تیتر اول نیویورک تایمز شد. بدین جهت که او توانسته بود باز هم زمان سقوط بازار را به درستی تشخیص دهد.چرا که در آن زمان تمام پوزیشن ها او در فروش بود. عده زیادی از سرمایه گذاران علت سقوط بازار در ان سال را جس میدانستند.
برخی از تکنیک های جس لیور مور در معامله گری:
– او برخلاف دیگران در خرید و فروش عمل میکرد. در هنگامی که بازار جهت دار می شد اقدام به خرید سهم میکرد.
– در خرید به صورت پله ای عمل میکرد. اما خریدها و پله های او در هنگام کاهش قیمت نبود بلکه زمانی که قیمت ها افزایش پیدا میکرد اقدام به خرید سهم میکرد و پله های بعدی خرید را انجام میداد و در این زمینه هم بسیار متبحر بود.
– در معاملات صبر زیادی داشت و این را بعد از دو بار شکست در وال استریت یاد گرفته بود
-به توصیه های دیگران توجهی نمی کرد.
-زمان ورود و خروج به بازار را درست تشخیص میداد.
جس لیورمور به دلیل شکست در زندگی شخصی ، در ۲۸ نوامبر ۱۹۴۰ با شلیک گلوله اى به زندگی خود پایان داد
سلام جناب افضلیان عجب تراژدی شگفت انگیزی بوده…. برای زندگیش هم حدضرر گذاشته بوده
با سلام نرخ بازده سرمایه گزاری معمول در وال استریت حدودا سالانه چند درصد است؟ و آیا سود 60درصد سالانه در سرمایه گزاری در بورس ها بین المللی امکان پذیر است؟ با تشکر
سلام
در بازار فارکس بله ولی به همان میزان هم ریسک از بین رفتن سرمایه وجود دارد.
در بازار وال استریت خیر چرا که تورم اونجا پایین هست